Hoe werkt het?

De icoone laser is een geavanceerde technologie die ontworpen is om de huid te verstrakken en te verjongen, cellulite te verminderen en lokale vetophopingen aan te pakken. Het apparaat maakt gebruik van een combinatie van infrarood licht, bipolaire radiofrequentie en vacuümzuiging om de bloedcirculatie en lymfedrainage te stimuleren en de productie van collageen en elastine te bevorderen. Dit resulteert in een zichtbaar gladdere en strakkere huid, en vermindering van cellulite en lokale vetophopingen. De behandeling is veilig, pijnloos en niet-invasief, en kan op verschillende delen van het lichaam worden toegepast, zoals de buik, benen, armen en gezicht.

 

Voor het beste resultaat zijn meerdere sessies nodig, afhankelijk van de individuele behoeften van de cliënt.

 

Voordelen van bindweefselmassage met de Icoone Laser:
 Pijnvrij!
 Geschikt voor elk huidtype
 Snel resultaat

 

Waarom een bindweefselmassage?

 

Bindweefsel geeft ons lichaam steun en beschermt onze organen. Door stress, te weinig beweging en  slechte eetgewoonten, kan je bindweefsel gaan verkleven. Afvalstoffen gaan zich ophopen waardoor je pijnklachten en ontstekingen kunt krijgen. Ook verliest de huid zijn elasticiteit, verslapt en gaat minder stralen. Met de Icoone maken we het bindweefsel weer los van de onderlaag en pakken we zo de verklevingen aan. De huid wordt weer aangezet tot celvernieuwing en zal zich weer gaan verstevigen.

Hoeveel behandelingen je nodig hebt, hangt af van de conditie van je huid en je indicatie. Tijdens je persoonlijke intake stemmen wij een behandelplan op maat af. Wil je graag een behandelplan op maat? Boek dan vandaag nog jouw vrijblijvende persoonlijke intake.

Medische toepassingen

De behandelingen met de Icoone Laser kunnen ook toegepast worden bij bepaalde medische doeleinden. De behandeling verhoogt namelijk de zuurstoftoevoer naar het bindweefsel en het stimuleert fibroblast en de bloedcirculatie zodat het de genezing van vasculaire- en lymfe aandoeningen, zoals oedeem en lymfoedeem bevordert. Daarnaast kunnen er mooie resultaten geboekt worden met de behandeling van littekens.

Superieure resultaten in weinig tijd

Met de icoone® kan elke centimeter van het lichaam behandeld worden, zelfs de meest kwetsbare delen zoals oogleden, de binnenkant van de armen en benen, de hals en het decolleté. Iedere behandeling wordt speciaal afgestemd op jouw wensen en is gericht op het optimaal resultaat. Na de eerste behandeling zie en voel je direct resultaat.

Doel

Door deze behandeling wordt de aanmaak van collageen, elastine en hyaluronzuur in gang gezet. Collageen zorgt voor de stevigheid van de huid, elastine zorgt voor de elasticiteit van de huid en hyaluronzuur zorgt voor een hydraterende werking van de huid wat zich uit tot een zachtere gladdere en stralendere huid.