Icoone onderkin/ kaaklijn

Icoone laser kan ook worden gebruikt om de kaaklijn te definiëren en onderkin te verminderen. De behandeling stimuleert de collageen productie en verbetert de bloedcirculatie in het behandelde gebied, waardoor de huid strakker en steviger wordt. Dit kan helpen om de kaaklijn te definiëren en overtollig vet onder de kin te verminderen. Door de behandeling regelmatig te ondergaan, kan het resultaat worden versterkt en langduriger worden behouden. 

Icoone Laser Kaaklijn Mijn prijzen
1 behandeling € 87,00
5 behandelingen € 420,00 (10% Korting) + gratis pak t.w.v €32,00
10 behandelingen € 760,00 (15% Korting) + gratis pak t.w.v €32,00
15 behandelingen € 1070,00 (€270,00 KORTING)

Ervaar zelf hoe Icoone jouw kaaklijn verstrakt, zonder botox of fillers

Pijnloos

De behandelingen met de icoone zijn in tegenstelling tot andere behandelingen volledig pijnloos. Daarbij wordt er ook geen gebruik gemaakt van naalden. Het weefsel wordt niet beschadigd en het stimuleert je hele collageennetwerk, ook zorgt het voor versteviging en brengt het je huid weer in goede conditie!

 

Snel resultaat

De behandelingen in het gezicht laten al snel resultaten zien. Wanneer je dit bijhoudt heb je ook voor een langer termijn een verstevigde huid met minder rimpels. Dit geldt ook voor behandelingen die plaatsvinden op andere delen van het lichaam.

 

Alle huidtypes

Elke man of vrouw met iedere huidtype en huidskleur kan behandelingen met de icoone ondergaan. Het is op diverse indicaties toepasbaar, zoals huidverslapping, volumeverlies, rimpels en cellulite. Alle behandelingen zijn 100% natuurlijk.