Icoone Laser Cellulite

Icoone laser is een niet-invasieve behandeling die kan helpen bij het verminderen van cellulite. Het apparaat maakt gebruik van een combinatie van vacuüm en rollers om de huid te masseren en te stimuleren, terwijl gelijktijdig laserenergie wordt afgegeven. Dit bevordert de bloedcirculatie en de afvoer van afvalstoffen, waardoor de huid gladder en strakker kan worden. De behandeling is geschikt voor zowel mannen als vrouwen en kan worden toegepast op verschillende delen van het lichaam waar cellulite voorkomt, waaronder de benen, billen en buik. Het aantal behandelingen dat nodig is, hangt af van de individuele behoeften van de patiënt en kan variëren van persoon tot persoon.

Icoone Laser Cellulite Mijn prijzen
1 behandeling € 87,00
5 behandelingen € 420,00 (10% Korting) + gratis pak t.w.v €32,00
10 behandelingen € 760,00 (15% Korting) + gratis pak t.w.v €32,00
15 behandelingen € 1070,00 (€270,00 KORTING)

Ervaar zelf hoe Icoone Laser jouw benen weer verstrakt!

Pijnloos

De behandelingen met de icoone zijn in tegenstelling tot andere behandelingen volledig pijnloos. Daarbij wordt er ook geen gebruik gemaakt van naalden. Het weefsel wordt niet beschadigd en het stimuleert je hele collageennetwerk, ook zorgt het voor versteviging en brengt het je huid weer in goede conditie!

 

Snel resultaat

De behandelingen in het gezicht laten al snel resultaten zien. Wanneer je dit bijhoudt heb je ook voor een langer termijn een verstevigde huid met minder rimpels. Dit geldt ook voor behandelingen die plaatsvinden op andere delen van het lichaam.

 

Alle huidtypes

Elke man of vrouw met iedere huidtype en huidskleur kan behandelingen met de icoone ondergaan. Het is op diverse indicaties toepasbaar, zoals huidverslapping, volumeverlies, rimpels en cellulite. Alle behandelingen zijn 100% natuurlijk.