Icoone Laser Bodycontouring

Icoone laser bodycontouring is een niet-invasieve behandeling die gericht is op het vormen en verstevigen van het lichaam door middel van geavanceerde laser- en massage technologie. De behandeling maakt gebruik van speciale rollers die zachtjes over de huid bewegen en de bloedcirculatie en lymfedrainage stimuleren, waardoor vetcellen worden afgebroken en de huid wordt verstevigd.

De Icoone laser bodycontouring behandeling is geschikt voor verschillende lichaamsdelen, waaronder de buik, heupen, billen, benen en armen. Het kan worden gebruikt om cellulite te verminderen, de huid te verstevigen, vet te verminderen en het lichaam te contouren. De behandeling is niet-invasief en pijnloos, waardoor er geen hersteltijd nodig is en u direct terug kunt naar uw dagelijkse bezigheden.

Icoone Laser Bodycontouring Mijn prijzen
1 behandeling € 87,00
5 behandelingen € 420,00 (10% Korting) + gratis pak t.w.v €32,00
10 behandelingen € 760,00 (15% Korting) + gratis pak t.w.v €32,00
15 behandelingen € 1070,00 (€270,00 KORTING)

Probeer het nu en ervaar zelf het verschil!

Pijnloos

De behandelingen met de icoone zijn in tegenstelling tot andere behandelingen volledig pijnloos. Daarbij wordt er ook geen gebruik gemaakt van naalden. Het weefsel wordt niet beschadigd en het stimuleert je hele collageennetwerk, ook zorgt het voor versteviging en brengt het je huid weer in goede conditie!

 

Snel resultaat

De behandelingen in het gezicht laten al snel resultaten zien. Wanneer je dit bijhoudt heb je ook voor een langer termijn een verstevigde huid met minder rimpels. Dit geldt ook voor behandelingen die plaatsvinden op andere delen van het lichaam.

 

Alle huidtypes

Elke man of vrouw met iedere huidtype en huidskleur kan behandelingen met de icoone ondergaan. Het is op diverse indicaties toepasbaar, zoals huidverslapping, volumeverlies, rimpels en cellulite. Alle behandelingen zijn 100% natuurlijk.