Icoone X Carboxy

Leuk dat je hebt gekozen voor Carboxy, ik zal u hier onder een kleine uitleg geven.

De Carboxy behandeling wordt gebruikt voor huidverjonging, huidversteviging en hydratatie. Het zorgt voor een verhoogde bloedstroom en zuurstofvoorziening in de huid, waardoor de productie van collageen en elastine wordt gestimuleerd. Dit kan helpen om fijne lijntjes en rimpels te verminderen, de huidtextuur te verbeteren en de huid te hydrateren. Het wordt ook gebruikt om de teint van de huid te verbeteren, donkere kringen rond de ogen te verminderen en acne en littekens te behandelen. Het is een pijnloze en ontspannende behandeling die geschikt is voor alle huidtypes.

Gezichtsbehandeling Icoone + Carboxy Mijn prijzen
80 minuten Gezichtsbehandeling Icoone + Carboxy € 105,00

Ervaar zelf hoe Carboxy jouw rimpels vermindert, zonder botox of operaties

Pijnloos

De behandelingen met de icoone zijn in tegenstelling tot andere behandelingen volledig pijnloos. Daarbij wordt er ook geen gebruik gemaakt van naalden. Het weefsel wordt niet beschadigd en het stimuleert je hele collageennetwerk, ook zorgt het voor versteviging en brengt het je huid weer in goede conditie!

 

Snel resultaat

De behandelingen in het gezicht laten al snel resultaten zien. Wanneer je dit bijhoudt heb je ook voor een langer termijn een verstevigde huid met minder rimpels. Dit geldt ook voor behandelingen die plaatsvinden op andere delen van het lichaam.

 

Alle huidtypes

Elke man of vrouw met iedere huidtype en huidskleur kan behandelingen met de icoone ondergaan. Het is op diverse indicaties toepasbaar, zoals huidverslapping, volumeverlies, rimpels en cellulite. Alle behandelingen zijn 100% natuurlijk.