Rimpels & Fijne lijntjes

Hallo leuk dat jij op mijn site bent. Ik zal je een klein verhaal vertellen over de Icoone laserbehandeling. Dit is de ultieme oplossing voor een stralende en verjongde huid. De Icoone laser is ontworpen om de huid te verjongen en te verstrakken, inclusief het verminderen van rimpels en fijne lijntjes. De behandeling is pijnloos en biedt snelle en duurzame resultaten. Voel je opnieuw verliefd op je huid met de Icoone laserbehandeling voor het gezicht

Gezichtsbehandeling Icoone Mijn prijzen
Gezichtsbehandeling Icoone Laser € 87,00
5 Gezichtsbehandelingen Icoone Laser € 390,00 (10% Korting)
10 Gezichtsbehandelingen Icoone Laser € 740,00 (15% Korting)

Ervaar zelf hoe Icoone jouw rimpels vermindert, zonder botox of operaties

Pijnloos

De behandelingen met de icoone zijn in tegenstelling tot andere behandelingen volledig pijnloos. Daarbij wordt er ook geen gebruik gemaakt van naalden. Het weefsel wordt niet beschadigd en het stimuleert je hele collageennetwerk, ook zorgt het voor versteviging en brengt het je huid weer in goede conditie!

 

Snel resultaat

De behandelingen in het gezicht laten al snel resultaten zien. Wanneer je dit bijhoudt heb je ook voor een langer termijn een verstevigde huid met minder rimpels. Dit geldt ook voor behandelingen die plaatsvinden op andere delen van het lichaam.

 

Alle huidtypes

Elke man of vrouw met iedere huidtype en huidskleur kan behandelingen met de icoone ondergaan. Het is op diverse indicaties toepasbaar, zoals huidverslapping, volumeverlies, rimpels en cellulite. Alle behandelingen zijn 100% natuurlijk.