Icoone Laser vocht in benen

De Icoone laser kan helpen bij het verminderen van vocht in de benen. Het apparaat maakt gebruik van rollers en zuigkracht om de bloedcirculatie te stimuleren en het lymfestelsel te activeren. Hierdoor worden opgehoopt vocht en afvalstoffen beter afgevoerd, wat kan leiden tot vermindering van vochtophoping en zwelling in de benen. De behandeling is niet-invasief en pijnloos en kan ook helpen bij het verbeteren van de huidtextuur en het verminderen van cellulite.

Ervaar zelf hoe Icoone Laser jouw vocht beter afvoert

Pijnloos

De behandelingen met de icoone zijn in tegenstelling tot andere behandelingen volledig pijnloos. Daarbij wordt er ook geen gebruik gemaakt van naalden. Het weefsel wordt niet beschadigd en het stimuleert je hele collageennetwerk, ook zorgt het voor versteviging en brengt het je huid weer in goede conditie!

 

Snel resultaat

Na 1 gezichtsbehandeling ziet u al resultaat. Bij het lichaam al na 3 behandelingen. Super snel dus!

 

Alle huidtypes

Elke man of vrouw met iedere huidtype en huidskleur kan behandelingen met de icoone ondergaan. Het is op diverse indicaties toepasbaar, zoals huidverslapping, volumeverlies, rimpels en cellulite. Alle behandelingen zijn 100% natuurlijk.