Icoone Laser Lichaam

Hier van mij een kleine uitleg over de Icoone Laser behandeling. Tijdens een Icoone laserbehandeling wordt er met een speciaal handstuk over het behandelgebied bewogen, waarbij zachte zuig- en rolbewegingen de huid stimuleren en de bloedcirculaties worden verbeterd. Tegelijkertijd worden er infrarode en rode laserstralen afgegeven om de vetcellen te verwarmen en de stofwisseling te verhogen. Dit resulteert in een verbeterde lymfedrainage en een betere afvoer van toxines en afvalstoffen uit het lichaam.

Icoone Laser Lichaam Algemeen Mijn prijzen
1 behandeling € 87,00
5 behandelingen € 420,00 (10% Korting) + gratis pak t.w.v €32,00
10 behandelingen € 760,00 (15% Korting) + gratis pak t.w.v €32,00
15 behandelingen € 1070,00 (€270,00 KORTING)

Ervaar zelf hoe Icoone jouw lichaam strakker maakt

Pijnloos

De behandelingen met de icoone zijn in tegenstelling tot andere behandelingen volledig pijnloos. Daarbij wordt er ook geen gebruik gemaakt van naalden. Het weefsel wordt niet beschadigd en het stimuleert je hele collageennetwerk, ook zorgt het voor versteviging en brengt het je huid weer in goede conditie!

 

Snel resultaat

De behandelingen in het gezicht laten al snel resultaten zien. Wanneer je dit bijhoudt heb je ook voor een langer termijn een verstevigde huid met minder rimpels. Dit geldt ook voor behandelingen die plaatsvinden op andere delen van het lichaam.

 

Alle huidtypes

Elke man of vrouw met iedere huidtype en huidskleur kan behandelingen met de icoone ondergaan. Het is op diverse indicaties toepasbaar, zoals huidverslapping, volumeverlies, rimpels en cellulite. Alle behandelingen zijn 100% natuurlijk.